sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

EILISEN ASUKUVIA

DSC_0313
DSC_0339
DSC_0329
DSC_0353
DSC_0374
DSC_0322
Tänää on hiihtoloman vika päivä tai no mulla ei oo huomenna vieä kouluu ku huomisen tunnit oli siirretty tiistaille, mut mulla on huomenna tutkintotilaisuuden arviointi, mikä jännittää mua ihan himona! Te jotka ootte käyny soten tiiätte miten hirveetä on vääntää sitä tuti suunnitelmaa itku kurkussa monta päivää hirvee stressi päällä, mut onneks sitä mun ei tarvii enää stressata huomenna vaan selostan sen suunnitelman suullisesti ja that's it mut silti mua jännittää se ihan sikana en ees tiiä mikä mua niin jännittää mut antaa sen olla sit huomisen murhe.

Me käytiin eilen ottamassa kuppia mun poikaystävän ja meisdän kavereitten kanssa oli ihan chillii, mut mua rasittaa nykyään iha hirveesti ku aina jotkut tytöt/pojat tönii ja hyppii ihan sikana päälle ku yrität tanssii omien kamujens kans nii siihe a) tulee joku tyttö porukka hinkuttaa persettää tai b) jotkut hevosen kokosen pojat hyppiii päälle?!? Siis plz eikö ihmiset vois yrittää tanssii sillee et antaa toisillekki sitä tilaa. Toivottavasti teil oli kiva hiihtoloma keillä nyt oli tai on ollu.
See you later alligator

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sun kengät ja takki on aivan ihanat! Saako kysyy mistä ne on ostettu? :)

emma kirjoitti...

Mäkin tykkään noista ihan hirmusesti :) niket on zalandolta ja takki on h&m:lta :)

Anonyymi kirjoitti...

hei saanko kysyä että mikä sulla meni äidinkielessä pieleen kun ei mennyt läpi ylppäreissä?:/

Emma Vekkeli kirjoitti...

No tein kummatki osiot hutiloiden ja varsinki essee kokeessa mulla sattu mahaan ja olin todella väsyny ja mulla oli samana päivänä töitä 3 ja halusin lähtee heti 12 pois nii lährn tein se huonosti hutiloiden ja en oo muutenkaa hyvä äikässä :/ mut uusin sen viime syksynä ja sain läpi ja lakitus mulla on sit nyt keväällä :)