sunnuntai 30. elokuuta 2015

ONKO SIELLÄ KETÄÄN?

IMG_0500IMG_0505
Mulla on joka päivä semmonen fiilis että haluun blogata ja haluun blogata yhtän useesti niinkuin ennen eli ainaki pari kertaa viikossa, mutta silti hyvä kun saan aikaiseksi tehtyä yhden postauksen kuukaudessa... Mulla ois vaikka mitä kerrottavaa ja julkaistavaa tänne mut silti se kuvien laittaminen koneelle ja koneelta sitten tänne blogiin tuntuu niin vaikeelle. Käyn päivittäin kattomas muitten ihmisten blogeja ja saan niistä inspistä ja tulee vaan isompi halu blogata jne. mut silti se bloggaamisen motivaatio katoo johonki? Voi johtua a) siitä että olen super laiska tai b) siitä että olen tosi huono tässä itse kirjoittamis osuudesta... Mä en oo ikinä ollu hyvä äikässä ja semmonen hienosti ja hyvin kirjoitettu teksti ei vaan onnistu minulta. En esimerkiksi saanu äidinkielen kirjoituksia ensimmäisellä kerralla läpi vaan minun piti syksyllä uusia ja silloinkin sain vaan sen A:n.

Musta olis kanssa ihan älyttömän kiva saada kommentteja että onko mul ketää tätä blogia katsomassa ja kiinnostaako ketään mun jutut enään ja millaisia juttuja, kuvia, mielipiteitä jne mitä haluaisitte minun laittavan tänne :) KAIKKI IDIKSET ON SALITTUJA
Ja mä oon tosi aktiivinen instagramissa ja mut löydätte sielt käyttäjäl emmavekkeli.

Mutta mitäs muuten mulle kuuluu? Mul alko koulut tossa elokuun puolvälis kerkesin olla Kuopion Sosiaali- ja terveysalalla ku sitten sain tietää että Varkauden Sairaanhoidon ja huolenpidon ryhmään mahtuikin porukkaa. Olisin joutunu kulkemaan Varkaudesta Kuopioon bussilla edes takaisin joka päivä. (en todellakaan tiedä miten ikinä olisin jaksanut tuon rumban) Nyt olen ollut tuol koulussa ja oon tosi onnellinen että pääsin tonne.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostaa lukea!!

Anonyymi kirjoitti...

On täällä lukijoita, postaile vaikka pelkkiä kuvia niitä kyllä jaksaa katella !! Sun tyyli on upee ja kuvissa se oma fiilis mikä aikoinaan koukutti lukee sun blogia. Useemman vuoden seuranneena sanon et ihan pelkät kuvatkin riittää, ne on upeita :)

Sonja kirjoitti...

Mä tykkään tästä sun blogista ja olis ihanaa, jos postailisit useammin. :) Ja ei kannata pakottaa itteään postailemaan liian usein, jos ei vaan jaksa. Mut totta kai jos motivaatiota riittää, niin usein se postauksen julkaiseminen kohottaa mielialaa! :)

Mua ainakin kiinnostais eniten ihan semmoset yleiset höpinäpostaukset ilman sen kummempia aiheita, mielipiteet, asukuvat ja kaikki sisustus- sekä kauneusjutut. :)

sinttuu kirjoitti...

Jatka vaan samanlaisilla asukuvilla ja kuulumispostauksilla sekä kuvilla! Tykkään sun kuvista ihan älyttömästi ja sulla on niin kiva tyylikin että sitä on ilo katsella :) Jos tekstiä on sun mielestä vaikea tuottaa nii täällä on ainaki yksi lukija jolle esim ihan lyhyt tekstinpätkä sekä kuvat riittää! Oon tosi kauan aikaa jo tätä sun blogia lukenu ja tää on edelleen mun yks lemppareista joten älä ainakaan lopeta! :)

Emma Vekkeli kirjoitti...Voi kiitos teille kaikille iha super ihanista ja pirsitävistä komenteista. Noista tuli ihan sairaan hyvä mieli ja tuli vielä enemmän motivaatiota blogata. Rakastan tollasii kommentteja kiitos ihanat!:)

Petra kirjoitti...

Mustakin olis kiva jos postailisit useemmin, sulla on tosi kiva blogi! :) ite tykkään tämmösiä perus höpinöitä lukee ja tee joskus vaikka joku esim. myday postaus tai kauneuteen liittyvä?

Anonyymi kirjoitti...

täälläkin yks jota kiinnostaa !!

Emma Vekkeli kirjoitti...

Petra: Aaa kiitos paljon petra!:) Hyvii idiksiii vois kokeilla tota mydaytä :)
Anonyymi: heh ihanaa hyvä :)

sannnq kirjoitti...

Ai että mä tykkään sun kuvista ja sun tyylistä! Mua kiinnostas nähä joku lonkku/skeitti postaus (sulla on varmaa jo sellasii mut lisää :D) ja sit et mitä kaikkee teette sun kamujen kaa:))

Emma Vekkeli kirjoitti...

sannnq: oi ihana oot :) Joo itekki tykkään tehä tommosii lonkkaus/skeitti postauksii, mut en tiiä tuleeko tänä syksynä niit enää katsellaan :) Joo kiitti paljon idiksist!!:)