keskiviikko 24. helmikuuta 2016

MY PHONE IS BACK AND MY FAV APPS

P2240336P2240358P2240345 Eli kuten huomaatte mun puhelin on tullut huollosta ja näyttö on ehjä. Heti ku pääsin tänään töistä menin heti kyselee carlssonille onks mun puhelin jo tullut ja olihan sen. Nyt tää I phone tuntuu ihan uudelle. Alko olla pienet vierotusoireet kun joudun olee ilman puhelinta yli viikon haha onneksi selvisin. Nyt aijoin varjella tota ettei tarviis uudestaan viedä huoltoon.  Mut nyt samalla kun ilmotan tästä mun puhelin come back:istä niiiin aattelin listata samalla mun lemppari applikaatiot teille. Jätän tästä ihan suosiolla mainitsematta whatsappin...

Instagram Tääki on kyllä niin itsestään selvyys :D Tykkään ihan sikana kuvailla kaikkea ja jakaa niitä instagramissa. Tää on mun varmaa mun lemppari appi!
Snapchat Mä ite latasin snapin mun puhelimeen vasta kesällä kaverien pakottamana. Ennen en yhtään tienny et mikä tää koko hiton snapchat on mut nyt oon ihan koukussa ja instagramin jälkeen mun lemppari.
VSCO Tällä muokkaan mun kaikki puhelimella otetut kuvat. Tykkään hirveesti vsco:n filttereistä ja tää on super helppo käyttönen.
Twitter Paikka minne voi ragee kaikesta ja kirjottaa muutenki kaikki turhan päivästä.
Spotify En tajuu ihmisii kellä ei oo spotify:ta. Niin helppoo vaan löytää kaikki biisit ja laittaa ne omalle soittolistalle.
Youtube Ja sit ne biisit mitkä ei löydy spotifysta... Ja poikaystävän videoiden kattelu.
Facebook Täällä pääsen kyylää tuttuja ketkä ei käytä esim. ig:tä tai snäppiä.
Enlight Toinen muokkausohjelma mitä käytän tää on ihan jees ei kyl niin hyvä ku vsco, mutta tällä pystyy tekee juttuja mitä vsco:lla ei pysty.
Tumblr Tylsinä hetkinä on kiva vaa selata tumbluria. Täältä saan myös inspistä!!
Nordea Mobiilipankki Pystyy kätevästi kattoo tilin saldon ja tehdä tarvittaessa tilinsiirtoja.
S-mobiili Pääsen kattoo mun bonussaldon... Oon kunnon bonus mummo XD

Ei kommentteja: