perjantai 18. maaliskuuta 2016

STRESSED OUT

P3180985P3180951P3181022P3180999P3180936P3180990P3180986P3181018Toiseksi viimestä harjotteluu jäljellä enään vaan näyttöviikko eli viisi päivää. Oon kyllä jotenki ihan finaalissa. Koko viikon oon ollut super kärttynen ja oon meinannu nukahtaa pystyyn. Sen se teettää ku teet töitä koulun ohella ja vapaita viikonloppuja on tosi harvassa enkä siis saa ikinä nollattua itteeni. Ok on mulla ny välillä vapaata mutta vois olla vähä enemmän. Mutta asiasta kolmanteen torstaina alko haut ja ite aattelin huomenna hakee jos nyt saan päätettyy mihin haen jne. Haha yks stressin aihe lisää. Ja esipääsykokeiden matsku tulee 1.4 ja itse esipääsykoe 3.5 ja tän jälkeen on vielä ihan se varsinainen pääsykoe jos sinne siis ees pääse. Äääh saanko itkee ? Yritän aatella positiivisesti että jos en heti pääse oon vuoden töissä ja haen sitten taas jos sitten pääsis. Huoh joo en jaksa enää ees miettii hermot vaa menee :D. Onks kellää on muilla koulu stressiii?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä sä opiskelet ja missä oot harjottelussa? Mihin ajattelit hakea kouluun? :)

Emma kirjoitti...

Tänä keväänä valmistun lähihoitajaksi ja oon ny harjottelussa sairaalassa ja haen opiskelee sairaanhoitajaks ja ensihoitajaks :) Paikkakunnat olis kuopio, mikkeli, joensuu ja pieksämäki :)

Essi kirjoitti...

nyt on pakko tulla kyllä kertoo et oon seurannu sun blogia varmaan siitä asti ku oot sitä pitäny ja taas äsken luin koko sun blogin läpi :D oot hirmusen kaunis ja tykkään sun tyylistä sika paljo! ja haha löysin fromthebushes kanavan pari päivää sit ja mietin et ei helkkari mistä toi toine jäbä näyttää nii tutulta ja sit tajusin et oon nähny petrin kuvia tääl siun blogissa!! XD

Emma kirjoitti...

Oi kiitos ihanaa saaha tälläsii kommentteja! :) haha joo XD