keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

MUSTA TULEE ISONA SAIRAANHOITAJA

P4061069P4061075P4061074P4061077 Tänään tulostin esimateriaalin sairaanhoidon amk:oon esivalintakokeeseen, materiaali on sata sivuinen ja ehkä pikkuisen raskasta luettavaa (ainakin mulle). Mun tavoitteena olis lukee ainaki kaks kertaa alue läpi ja muuten selailla alleviivauksia. Jännittävää on kun esivalintakokeen jälkeen on sit vielä ihan se varsinainen pääsykoe jos siis minut valitaan edes siihen esivalintakokeen perusteella. Ja tää esivalintakoe tehään vielä kotona koneella aamulla klo 9.00 ja koetta on aikka tehä 1,5h. Mun tuurilla soneran päässä pätkii ja koko koe jää välistä... No ehkä niin ei tapahdu haha.

Tajusin vasta tällä viikolla miten kätevä ton Olympus penin kauko-ohjaus puhelimen kautta on. Kätevästi vaa kamerasta wifi päälle ja puhelimesta valitse kauko-ohjauksen ja näät suoraan puhelimesta miltä kuva näyttää. Vielä lisäksi pääset suoraan puhelimella säätämään valotus aikaa kätevästi eikä tarvii hyppii kameran luo säätämään, ensimäisellä kerralla kuitenki hyppäsin kameran säätämään kunnes miltein heti tajuttuani sain säädettyä kätevästi puhelimelta. Tosi kätevä!

Ja Tiiättekö mitä? Me löydettiin Petrin kanssa ihan sikana kämppä ja aletaan tässä kuussa jo viemään kamoi sinne kuhan saatais eka tästä kämpästä vuokratakuu että voidaan antaa se uuden kämpän omistajalle, sen jälkeen saadaan avaimet ja päästään aloittaa muutto. Kuitenkin saadaan vasta ruveta ''asumaan' siellä 1.5. Isoja plussia siinä kämpässä on laminaattilattia (vihaan tän kämpän hiton muovimattoo...) ja koko kämppä on vuonna 2013 kokonaan rempattu lattiasta kattoon. Ja siinä on TISKIKONE moikka tiskaus forever hahah. Plussaa on myös pakastin mitä tässä kämpässä ei ollut eli voin ruveta varastoimaan ben&jerryjä pahan päivän varalle. Joo ei mulla muuta onnea kaikille pääsykokeisiin ja muutenki hyvää kevättä kaikille.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mihin amkiin hait? :)

Emma kirjoitti...

Mikkeliin, kuopioon, joensuuhun ja pieksämäelle :)