sunnuntai 18. lokakuuta 2015

READY TO FALL

VJHG5080QZYB7620
KLDY8674
NJLC3280
BYSW8581
BNXU9312
PKIS5445
SVOG2991
SGXE7562
VCXS0387
MEXR8718
QIBL8412
DCSZ5285


Täällä on yksi sairaan väsynyt Emma, joka on samalla fiiliksissä kivasta Helsingin reissusta. Tänään siis kotiuduttiin takaisin Varkauteen ja oon vaa koomannu kotona ja katsonut himymiä. Mutta joo itseasiaan eli mitäs kaikkee me tehtiin Helsingissä?  Perjantaina tultiin Helsinkii noin klo 17.00. Mentiin eka tsekkaamaan meidän hotellihuone ja heittämässä kamat sinne. Hotellihuone oli ihan hieno ei ollut pienessä huoneessa missä olisi ollut monta kerrossänkyä mitä aluksi pelkäsin :DD. Käytiin etsimässä nopee syömäpaikka ja mentiin sen jälkeen takaisin hotellihuoneelle vähän alottelee ennen Rise Againstii. JA siis Rise Against ei ole todellakaan mikään mun lempparibändi, mutta siellä keikalla oli ihan sairaan hyvä meno ja ärsytti kun meillä oli istumapaikat (kenttäpaikat oli loppuunmyyty) Katottiin sitten kuitenki super fiiliksissä sitä keikkaa, ei kyllä pysytty yhtään penkeissä :D. Voin koko sydämmestäni sanoa, että rakastan live musiikkia.
Launtai meni vaa kierrellessä kaupoilla ja Helsingin kaduilla. Illemmalla käytiin Helsingin yössä. Thats it. Ei mitään ihmeempiä. Oli kivaa käydä vaihteeksi tolleen isommalla porukalla Helsingissä :). Mutta palaillaan taas. Teen varmaan lähipäivinä mun uusista jutuista postauksen!!:)

See you later alligator

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

pakko kysyy että et kai ostanu tota boyfriend-paitaa ku oon kytänny sitä hirveen kauan mut en oo saanu viel palkkaa haha :'D

Jasmine♡ kirjoitti...

sulla on aina niin ihania postauksia :-) tulee jotenki nii hyvälle tuulelle ku lukee ^^

Emma Vekkeli kirjoitti...

Ano: en ostanu ku ei ollu kokoo :( mut toi on tosi cool!! :D
Jasmine: oi kiitos ihana ;3

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania syksyn värejä noissa ensimmäisissä kuvissa! ♥ Piti jäädä selailemaan näitä sinun blogin kuvia - tykkään kovasti kuvaustyylistäsi. :)