tiistai 27. lokakuuta 2015

free your mind

WZTM2051MTLV5438
SMDX9923
LGEL8379
VKFA5132
TEEE3676

Moikka vaan! Meinasko porukka juhlia Halloweenia ja mitenkä? Mä aijon mennä kavereitten bileiseen lauantaina, jotka kuulostaa ihan sairaan kivalle. Odotan jo innolla lauantaita! Ärsyttää kun en oo taaskaan tänä vuonna oikeen panostanut pukeutumiseen. Meinasin ostaa Helsingistä ostaa jonkun puhun, mutta en mä sitten kehannu ku en vielä sillon tienny onko mulla silloin töitä ja sit olis vaa harmitta ihan sikana jos en olis päässy ja mulla olis ollu joku kiva puku :(. Näillä näkymin käytän hoitsu pukua, mikä mulla oli penkkareissakin. Ellen sitten perjantaina tee pikavisiittiä matkuksessa ja löydä sieltä jotain... Olis siistiä osata tehdä jotkut hienot halloween makeupit!
Oon muuten tykännyt olla tuolla työssäoppimis paikassa tosi paljon :). Siellä on kivoja työkavereita ja päivät tuntuu menevän tosi nopeesti ja oon päässy tekee siellä vaikka mitä. Sain jopa yhen lauantai vuoron tehä siellä palkallisena. Miinuksia vaan etten oo vielä tottunu noihin aamu kuuden herätyksiin ja kaikki lihakset on tosi kipeet :D  Noihinki tottuu ;)

See you later alligator

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä ostat yleensä sun vaatteet? Sull on tosi kiva tyyli!

Emma Vekkeli kirjoitti...

Anonyymi: Ööm no ostan vaikka mistä :) Perus h&m, bikbok ja gina. Tilailen myös aika paljon esim. nellyltä ja vaikka mistä muualta :)