keskiviikko 20. tammikuuta 2016

best solution is sleep

P1180753P1180710P1160656P1180771P1160532P1160438P1160594
Onneksi tammikuuta ei ole enään pitkään jäljellä alkaa tää tammikuumasennus pikkuhiljaa tympiä. Väsyttää kokoajan eikä huvita tehä mitään. Varsinki kun huomaa että ulkona on se 30 astetta pakkasta. Silloin ei huvita edes lähteä kavereiden kanssa mihinkään kouluun kävelystä puhumattakaan. Mä voisin olla vaan päivät pitkät peiton välissä rullakebbina. Onks jollakin teistä samoja fiiliksii? Ennen oon ihan jotenki tullut toimeen näitten talvi pakkasten kanssa, mutta tänä vuonna oon  koko niin talvee hemmetin täynnä että tekisi mieli ostaa vaa äkkilähtö johonki ja tulla takaisin kun täällä on ainakin se +15°C. Ainoon plussan tälle kelille löydän sen että sauna tuntuu ihan super hyvälle kun on hirmu pakkaset. Rakastan saunomista olkoon sitä pakkasta tai jopa vähän hellettä. Saunassa saa ittensä nollattua jotenkin ihan täysin ja unohtaa hetkeksi kaikki murheet. Onneksi pääsen käymään saunassa vaikka joka päivä kuha vaan jaksan roudata itteni porukoille. Onneksi iskä tulee enemmän kun mielellään hakee mut käymään kotona.
Mulla alkaa kohta taas työharjottelu joka kestää helmikuun ekasta maaliskuun viimeiseen päivään. Hirmu pitkä harkka tai meillä on ennen ollu tyylii viiden viikon pitoiset harjotelut ja ny tää on kaks kuukautta! Okei no tossa välissä on hiihtoloma, mut kuiteski tuntuu hirmu pitkälle. Onneksi aika kuluu nopeasti jos on mieleinen harkkapaikka.

See you later alligator

6 kommenttia:

Milla P kirjoitti...

sun kulmakarvat on vaan jotain niin upeeta!

Emma Vekkeli kirjoitti...

@milla P: oi kiitos ihana! :3

Anonyymi kirjoitti...

itel samat fiilikset tän talven suhteen.. oon alkanu vakavasti miettiä sitä, että muuttais etelään opintojen päätyttyä :p jännää et ei oo ollu tällasia fiiliksiä koskaan ennen talvisin mut nyt sitä vaa kelaa etten mä kestä enää tätä kylmyyttä :'-(

Emma Vekkeli kirjoitti...

Anonyymi: Joo sama en kestä talvee enään yhtään!! Ois super siistii muuttaa vaa johonki lämpimääm :)

Emilia H kirjoitti...

Ihania kuvia :-) Haha ihana tuo rullakebabbi-vertauskuva! :-D

www.therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

Emma Vekkeli kirjoitti...

Emilia H: kiitos paljon :) Haha ;D